SteamWorld Dig 1 Şubat'ta Switch'e Geliyor

23.01.2018 00:08 Gazali Çetinkaya

 
 
   Image & Form Games, SteamWorld Dig Switch versiyonunun 1 Şubat'ta çıkış yapacağını duyurdu. Fiyatı $9.99 / €9.99 olacak.
 
   SteamWorld Dig ilk olarak 2013'te 3DS için çıkış yapmıştı ardından Aralık'ta PC'ye, Mart 2014'te PlayStation 4 ve PlayStation Vita'ya, Ağustos'ta Wii U'ya ve Haziran 2015'te Xbox One'a geldi.
 

   Yardıma muhtaç eski bir maden kasabasına gelen, buharla çalışan yalnız bir maden robotu Rusty'i kontrol edin.
 
   Çeşitli araç gereçleri kuşanın ve kıymetli cevherleri aramak için yer altını kazmaya başlayın. Ama çok dikkatli olun, madenlerin karanlıklarında çok eski tehditler kol gezmekte. Yüzeye geri dönerken düşen kayalardan, ölümcül mızraklardan ve robot arabalar ile dinamit taşıyan zombiler gibi doğal olmayan tehlikelerden kaçının.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 3 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler