Steam, Xbox 360'a da mı Geliyor?

Valve, kampanya stratejilerini Xbox 360 için gözden geçirmesi gerekebilir
23.04.2011 20:13 Gökhan Yılmaz

 
     Portal 2'nin Steam sayesinde cross-platform olarak PC ve PlayStation 3'e çıkışının ardından, Fable 3'ün Steam üzerinden satışa sunulacağının açıklanması akıllarda soru işareti bırakıyor.
 
     Her ne kadar başarılı olduğundan bahsedilse de şu an için Portal 2'yi PC ve PS3 oyuncuları birlikte oynayamıyorlar. PSN'in bir kaç gün önce çökmesi ve hâlâ kapalı olması nedeniyle PS3 sahipleri oyunda tek başlarına kaldı. Yine de kısa bir süre sonra hizmet tekrar sunulacaktır, sonuçta PC ve PS3 oyuncularını bir araya getirmek heyecan verici bir fikir.
 
     PC'de dijital pazarın en büyük dağıtımcısı konumunda bulunan Steam'i, çok arkadan da olsa Microsoft'un servisi olan Games for Windows Live takip ediyor. Microsoft, kendi oyunlarını GFWL üzerinden satışa sunmaya alışkınken, bir diğer merakla beklenen ve GFWL'e sükse yaptırabilecek Fable 3'ün Steam üzerinden de satışa çıkacak olması, işin altında yeni fikirlerin olabileceğini akıllara getirdi. Games for Windows Live (Dolayısıyla Microsoft) ve Steam'in bu iş birliği, Fable 3'ü co-op olarak oynayabileceğimiz (PC ve Xbox 360) bir başka cross-platform yapım haline getirebilir.
 
     Şimdilik bir söylentiden ibaret olan cross-platform Fable 3 düşünceleri ileriki günlerde açıklığa kavuşacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler