Stellar Blade İçin Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

14.04.2024 16:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini SHIFT UP ekibinin üstlendiği Stellar Blade için yeni videolar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise yeni bir geliştirici günlüğünün bizlere sunulduğunu aktarabiliyor ve bu geliştirici günlüğü ilk bölümü temsil ediyor.
 
Stellar Blade için bir demo mevcut 
 
 
 
"Yolculuk" adıyla karşımıza çıkan ilk videoda SHIFT UP CEO'su, yönetmeni, sanat yönetmeni ve yazarı Kim Hyung Tae, sistem tasarım lideri Hyung Min Lee, bölüm tasarımcısı Jiyeon Lee, konsept sanat lideri Chang Min Lee ve yaratık tasarımcısı Jang Hee-Cheo yer alıyor. Videoda oyunun hayata geçirilmesi süreci aktarılıyor ve geliştirme aşamasından bahsediliyor.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan ve aksiyon-macera deneyimini bizlere sunacak olan Stellar Blade, 26 Nisan tarihinde PlayStation 5 konsolları için çıkışını gerçekleştirecek. Aynı zamanda oyunun şu anda bir demo sürümü mevcut. Bu demo sürümü ile oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu deneyimleyebilir ve ücretsiz olarak bu sürüme erişebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler