Stranger Things'in Çekimlerine Ara Verilmesi Bazı Sorunları Çözmüş

04.08.2020 14:00 Özgür Eroğlu

 
Netflix'in popüler olmasında büyük yer sahibi olan Stranger Things dizisinin dördüncü sezonu bildiğiniz gibi bir süredir yapım aşamasında.
 
Dördüncü sezon için hala net bir yayın tarihi belli olmasa da büyük bir ihtimalle ertelenmeyeceğini biliyoruz. Haziran ayında dizinin senaryosunun bittiğini öğrenmiştik. Aslında bu durum, dizinin oyuncularından Natalia Dyer'ın dediğine göre prodüksiyondaki bazı sorunları düzeltmiş. 
 
Normalde dizinin ilk birkaç bölümlük senaryosu oyunculara veriliyormuş ve sahneler çekiliyormuş. Bu sırada senaristler biraz zamanla yarışarak diğer bölümlerin senaryosunu tamamlıyormuş. Ancak salgın sebebiyle bu sefer çekimler yapılamadığı için, senaristler rahat bir şekilde tüm senaryoyu bitirebilmiş. 
 
Dizinin dördüncü sezonunun 2021'in ilk aylarında yayınlanması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler