Subnautica: Below Zero 14 Mayıs'ta Steam Erken Erişimden Çıkacak ve Konsollara da Gelecek

25.02.2021 20:34 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Unknown World Entertainment, su altı hayatta kalma macera oyunu Subnautica: Below Zero'nun 14 Mayıs'ta erken erişimden ayrılacağını ve PC ile birlikte PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e de çıkacağını duyurdu.

Subnautica: Below Zero Switch versiyonu ayrıca ilk Subnautica oyununu da içerecek.
 
Subnautica: Below Zero Ocak 2019'dan bu yana Steam'de erken erişimde. Erken erişim süreci boyunca oyuna çok sayıda yeni içerik ve özellik eklendi. İlk başta Subnautica'nın bağımsız genişlemesi olarak tanıtılan Subnautica: Below Zero geliştirici ekibin belirttiğine göre şu anda tam gelişmiş bir devam oyunu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

4546B gezegenine geri dön
Dondurucu bir su altı macerasına dal. Below Zero, 4546B gezegeninin kutup bölgesinde geçer. Gezegenin yüzeyindeki araştırma istasyonuna gönderilen bir bilim insanı olarak, uzaylı kalıntılarını incelemekle görevlendirildin...
 
Üret, Hayatta Kal, Araştır
Vesper uzay istasyonu, yörüngende dönerek sana malzemeler gönderir
ve senin gönderdiğin örnekleri alır. Felaket araştırma istasyonunu vurduğunda, hayatta kalmak için doğaçlama yapmalısın: Kaynak bul, sığınak kur ve ekipman üret.
 
Yeni Biyomları Keşfet
Twisty Bridges'in mavi aydınlatmalı, kemer şeklini alan dallarının altında yüz. Okyanusun yüzeyinde tehlikeli buz kütlelerini yönlendir. Karlarla kaplı tepelere tırman ve cesaretini toplayıp buzlu mağaralara gir. Below Zero, keşfedilmeyi bekleyen yepyeni ortamlar sunar.
 
Yeni Yaratıklarla Karşılaş
4546B'nin buzlu derinliklerindeki yeni yaşam formlarını keşfet. Dev Titan Holefish'in içinden yüzerek geç, saldırgan Brute Shark'lardan kaç ve sevimli Pengwing'leri ziyaret et. Donmuş okyanusun bazı sakinleri sana yardımcı olur, bazıları ise sana zarar vermeye çalışabilir.
 
Entrika Dolu Bir Okyanus
Buraya daha önce gelen uzaylılar kimlerdi? Neden bu gezegendeydiler? Amirlerine
güvenebilir misin? Below Zero, orijinal oyunda tanıtılan gizemlerin derinliklerine dalarak
Subnautica evreninin hikâyesini genişletir.

 
Çıkış tarihi duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Subnautica: Below Zero Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Unknown Worlds Dağıtıcısı: Unknown Worlds Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 14 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler