Subnautica: Below Zero'nun Fiyatı 10 Dolar Artıyor

18.12.2020 22:10 Gazali Çetinkaya

 
Sualtı hayatta kalma oyunu Subnautica ve onun bağımsız genişleme paketi Subnautica: Below Zero'nun fiyatı artıyor.

5 Ocak 2021 itibarıyla PC mağazalarında (Steam, Epic, Discord, Humble) Subnautica 25 dolardan 30 dolara yükselecek. Subnautica: Below Zero ise 20 dolardan 30 dolara.
 
Subnautica şu anda tam sürüm olarak mevcut. Hata düzeltmeleri, optimizasyonlar ve yamalar almaya devam edecek. Subnautica: Below Zero ise erken erişimde ve 1.0 sürümünün 2021'in başlarında çıkması planlanıyor.
 
Geliştirici Unknown Worlds Entertainment'ın belirttiğine göre "Below Zero şu an baştan (neredeyse) sona kadar oynanabilir durumda. Oyunu 1.0 sürümü çıkışına kadar cilalamaya devam edeceğiz fakat halihazırda oyunda bulunan tüm yaratıklar, biyomlar, araçlar ve öğeler final sürümünde bulunacak içerikleri temsil ediyor."
 
Fiyat artışı oyunu 5 Ocak 2021'den alanları etkilemeyecek. Steam'de Subnautica 40,00 TL ve Subnautica: Below Zero 32,00 TL.
 
Subnautica ayrıca PlayStation 4 ile Xbox One üzerinde de ulaşılabilir durumda. Subnautica ve Subnautica: Below Zero 2021'in başlarında Switch'e gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Subnautica: Below Zero Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Unknown Worlds Dağıtıcısı: Unknown Worlds Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler