Subnautica: Below Zero Sinematik Fragman

14.04.2021 08:14 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Unknown World Entertainment, Subnautica: Below Zero için sinematik fragman yayınladı.

Subnautica: Below Zero 14 Mayıs'ta PC'de (Steam ve Epic Games Store) erken erişimden çıkacak ve PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e de gelecek.
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
4546B gezegenine dönüş
4546B Gezegeni’nin kutup bölgesindeki dondurucu soğuklarda yepyeni bir maceraya dalın. İşinize yarayacak birkaç alet dışında kendi zekanızı kullanarak kız kardeşinize ne olduğunu öğrenmeye çalışın.
 
Gerçeği Ortaya Çıkarma
Alterra, açıklanamayan bir kazanın ardından apar topar burayı terk etti. Bölgedeki araştırma tesisleri terk edildi. Burada yaşayan ve çalışan bilim insanlarına ne oldu? Enkazın dört bir yanına saçılmış olan günlükler, eşyalar ve veri bankaları olayın bilinmeyen yanlarına ışık tutuyor. Elinizdeki sınırlı kaynakları kullanarak doğaçlama yapıp tek başınıza hayatta kalmanın yolunu bulmalısınız.
 
Bilinmeyen Biyomların Keşfi
Kıvrımlı Köprüler’in masmavi kemerlerinin altından yüzerek geçin. Kristal Mağaraları’nda bulunan göz kamaştırıcı mamut kristallerini inceleyin.. Karla kaplı tepelere tırmanın ve Buzul Rıhtımı’ndaki buz mağaralarında gezintiye çıkın. Patlayan Termal Bacalar arasında dolaşıp uzaylılara ait eserleri keşfedin. Below Zero’da bir yandan hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da araştırma yapıp keşfe çıkabileceğiniz yepyeni yerler bulunuyor.
 
Yaşam Alanları ve Araçlar Oluşturma
Geniş yaşam alanları yaratıp topladığınız kaynaklardan ekipman yaparak bu zorlu iklimde hayatta kalmaya çalışın. İster hem havada hem de karada gidebilen Kar Tilkisi ile karlı tundrada dolanın isterseniz modüler Deniz Aracınızla büyüleyici ama tehlikeli biyomların arasında gezintiye çıkın.
 
Uzaylı Yaşam Formlarını Araştırma
Okyanusun derinliklerinde gizemli bir karaltı dolanıyor. Yüzerek dev Delikli Titan Balığı’nın içinden geçin, korkunç Gölge Leviyatan’la karşı karşıya gelin ve sevimli Pengwing’lerin yanına uğramayı unutmayın. Bu sırada gözünüzü dört açın. Bu yabancı dünyadaki yaratıkların hepsi o kadar da arkadaş canlısı değil.
 
Soğuk Havada Hayatta Kalma
Gelsenize, su çok güzel. Sıfırın altındaki sıcaklıklar bu kutup bölgesinde baş etmeniz gereken zorluklardan yalnızca biri. Yeni iklim koşulları karadaki yaşam alanlarını da etkiliyor. Sizi sıcak tutacak bir kıyafet hazırlayın ve üstünde dumanı tüten kahvenizi de alıp Termal Zambakların yanında soğuktan korunun.
 
Gizem dolu okyanus
Kız kardeşinize aslında ne oldu? Buraya daha önce gelen uzaylılar kimdi? Neden bu gezegene geldiler? Öğrendiğiniz gerçeklerden teselli bulabilecek misiniz? Below Zero, orijinal oyundaki gizemli hikayeyi devam ettirerek Subnautica evrenini daha da genişletiyor.
 
Açık Geliştirme Süreci
Subnautica: Below Zero hâlâ geliştirilmekte olan bir oyundur. Haftalık veya günlük durum güncellemeleri alabilir, geliştirme ekibinin neler yaptığını öğrenebilir, gerçek zamanlı değişiklik günlüklerini görebilir ve oyunla ilgili geri bildirim verebilirsiniz. Sizi de bu geliştirme sürecine dahil etmek ve oyunla ilgili düşüncelerinizi duymak isteriz.
 
Geliştirme ekibi hakkında
Below Zero, 2002’de Half-Life’taki Natural Selection modunu geliştiren Unknown Worlds adlı küçük bir stüdyo tarafından oluşturulmuştur. Bu stüdyo aynı zamanda orijinal Subnautica’yı da geliştirmiştir. Oyunu geliştiren ekipte ABD, İngiltere, Fransa, Rusya, Avusturya, Avustralya ve Kanada da dahil olmak üzere farklı ülkelerden birçok kişi bulunuyor.
 
Uyarı
Bu oyunda yanıp sönen ışıklar bulunmaktadır. Bu nedenle ışığa duyarlı epilepsisi veya ışığa duyarlı olmalarına yol açan başka bir rahatsızlığı olan kişiler için uygun olmayabilir. Oyuncuların dikkatli olması önerilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Subnautica: Below Zero Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Unknown Worlds Dağıtıcısı: Unknown Worlds Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler