Suicide Squad: Kill the Justice League, 2023 Baharına Ertelendi

23.03.2022 19:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Rocksteady Studios, Suicide Squad: Kill the Justice League'i önceden planladığı 2022 çıkış yılından 2023 baharına erteledi. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Rocksteady Studios Kreatif Direktörü ve kurucu ortağı Sefton Hill erteleme hakkında bir Tweet'te şöyle dedi: "Suicide Squad: Kill The Justice League'i 2023 baharına ertelemek için zor bir karar aldık. Gecikmenin sinir bozucu ve katlanılamaz olduğunu biliyorum. Ancak erteleme kararını almasaydık size en iyi oyun deneyimini sunamayacaktık. Kaosu Metropolis'e getirmek ve görmek için sabırsızlanıyorum. Sabrınız için teşekkürler." 
 
 
 
Rocksteady Studios'un imzası karakter odaklı hikaye oynanışını TPS aksiyonla birleştiren Suicide Squad: Kill the Justice League'de DC evreninin en tehlikeli karakterleri önemli bir görev için bir araya geliyor: Justice League'i öldürmek.

Suicide Squad: Kill the Justice League, Arkham evreninin devamı. Açık dünyada Metropolis'te geçecek oyun Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark olmak üzere dört oynanabilir karakterin kontrolünü oyuncuya sunacak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/315210/Suicide_Squad_Kill_the_Justice_League/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Suicide Squad: Kill the Justice League Platformlar: PC Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 2 Saat önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 3 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 4 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 5 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler