Super Mario Bros. 35. Yıl Dönümü Sunumundaki Tüm Duyurular

04.09.2020 11:42 Gazali Çetinkaya

 
Mario, orijinal Super Mario Bros. oyununun World 1-1 seviyesinde ilk Goomba üzerinden atladığından bu yana uzun bir yol kat etti.Şimdi, Japonya'da oyunun piyasaya sürülmesinden 35 yıl sonra, Nintendo Switch’te yeni oyunlarda başrol oynuyor.
 
Video sunumda Nintendo, Super Mario Bros.'un 35. yıl dönümü için gelecek birkaç oyun, ürün ve oyun içi etkinlikleri ayrıntılı olarak açıkladı. Bu etkinlikte, Super Mario 3D All-Stars gibi Nintendo Switch ailesine yeni gelen oyunlar, modern çağın üç Super Mario oyunundan oluşan bir koleksiyon: Super Mario 64, Super Mario Sunshine ve Super Mario Galaxy; Orijinal Super Mario Bros. dünyasında 35 oyunculu çevrimiçi bir savaş olan Super Mario Bros. 35; ve ilk olarak Wii U’da çıkan Super Mario 3D World'ün geliştirilmiş bir versiyonu olan Super Mario 3D World + Bowser’s Fury gösterildi. 
 
Ek olarak videoda, gerçek hayattaki fiziksel bir kartı kontrol etmek için Nintendo Switch sistemini kullanarak Mario Kart serisinin eğlencesini gerçek dünyaya getiren Mario Kart Live: Home Circuit, Klasik Super NES oyunu Super Mario All-Stars'ın bugün daha sonra Nintendo Switch Online'da piyasaya sürülmesi; ve orijinal Super Mario Bros., Super Mario Bros .: The Lost Levels ve Ball oyunlarını oynatan retro Game & Watch sistemlerinden esinlenen mini oyun cihazı Game & Watch: Super Mario Bros adlı yeni bir Nintendo ürünü tanıtıldı.
 
Tüm duyurular:
 
Super Mario 3D All-Stars: Super Mario 64, Super Mario Sunshine ve Super Mario Galaxy 3D Super Mario oyunlarının optimize edilmiş sürümleri tek bir pakette Nintendo Switch'e geliyor. Orijinal sürümlerinden daha yüksek çözünürlüklere sahip olmanın yanı sıra, oyunlar Nintendo Switch'te sorunsuz bir oyun deneyimi için optimize edildi. Super Mario 3D All-Stars ayrıca, üç oyundan da müzik ve şarkı çalmak için bir oyun içi müzik çalar modu içerir. Oyuncular ayrıca ekran kapalıyken Nintendo Switch sistemlerinde müzik dinleyebilirler. Super Mario 3D All-Stars, 18 Eylül'de Nintendo Switch ailesi için özel olarak piyasaya çıkıyor. Paket sürüm yazılımı, sınırlı süreli bir üretimdir ve dijital sürüm, Mart 2021'in sonuna kadar yalnızca sınırlı süreli bir sürüm olacaktır. Super Mario 3D All-Stars bugün Nintendo eShop'tan ön sipariş verilebilir.

Mario Kart Live: Home Circuit: Nintendo ve Velan Studios ortaklığıyla oluşturulan Mario Kart Live: Home Circuit, rakiplere karşı yarışmak için bir Nintendo Switch veya Nintendo Switch Lite kullanarak Mario Kart serisinin eğlencesini gerçek dünyaya getiriyor Fiziksel kart, oyun içi ve gerçek dünyada güçlendirmelere tepki verir, bir öğe ile vurulduğunda durur ve yarışa bağlı olarak farklı şekillerde etkilenebilir. Oyuncular, evlerinde, tek sınırın hayal güçleri olduğu özel bir parkur düzeni oluşturmak için kapılar yerleştirirler. Mario ve Luigi için parkurları ve kostümleri özelleştirmek üzere görünümlerin kilidini açmak için Grand Prix'de Koopalings'e karşı yarışın ve yerel çok oyunculu modda en fazla dört oyuncuyla oynayın. Oyun, 16 Ekim'de çıkıyor.

Game & Watch: Super Mario Bros.: Bu yeni koleksiyon cihazı, ilk olarak 1980'lerde piyasaya sürülen orijinal Game & Watch sistemlerinden esinlenmiştir. Orijinal elde taşınır cihaz bir oyun içeriyordu ve saati söylemek için bir saat olarak da kullanılabiliyordu. Orijinal Game & Watch serisi dünya çapında 43 milyondan fazla sattı. Game & Watch: Super Mario Bros., modern bir + Control Pad'e sahiptir. Klasik oyunlar Super Mario Bros., Super Mario Bros : The Lost Levels (Japonya'da Super Mario Bros.2 olarak piyasaya sürüldü) ve Mario görünümlü Ball'un özel bir versiyonunu oynatan Game & Watch: Super Mario Bros keşfedilecek 35 küçük dokunuşla bir saat işlevi görür. Game & Watch: Super Mario Bros. 13 Kasım'da çıkıyor.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury: Çok oyunculu kargaşa Nintendo Switch'e geliyor! Başlangıçta Wii U için çıkarılan Super Mario 3D World'ün bu gelişmiş sürümü, hem çevrimiçi hem de çeşitli yaratıcı düzeylerde yerel çok oyunculu ortak oynanışa sahiptir. Bu oyunun sunduğu yeni şeyler hakkında ek ayrıntılar daha sonra açıklanacak. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury 12 Şubat 2021'de Nintendo Switch için piyasaya sürülecek.

Super Mario Bros. 35: Super Mario Bros.'a hoş geldiniz… 35 oyuncuyla! Bu rekabetçi çevrimiçi savaş oyununda, 35 oyuncu ayakta kalan veya koşan son Mario olmak için yarışacak. Yenilen düşmanlar diğer oyuncuların parkurlarına gönderilecek, ancak bu tam tersi de geçerli! Oyuncular, rakiplerini aşmak için özel eşyaları etkinleştirebilirler. Super Mario Bros. 35, 1 Ekim'de Nintendo Switch Online üyelerine özel yalnızca dijital bir oyun olarak piyasaya çıkıyor. Oyun 31 Mart 2021'e kadar oynanabilecek.

Super Mario All-Stars: Super Mario Bros., Super Mario Bros .: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 ve Super Mario Bros. 3'ün geliştirilmiş 16-bit grafikleriyle yükseltilmiş sürümlerini içeren klasik Super NES oyunu, Nintendo Switch Online oyun kataloğuna bugün katılıyor.
 
Super Mario Etkinlikleri: Şu andan Mart 2021'e kadar, Super Mario Bros'un 35. yıl dönümünü kutlamak için birçok etkinlik olacak.
 
- 9 Eylül 09.00’dan 23 Eylül 09.00’a kadar, Mario Kart Tour, orijinal Super Mario Kart'tan Mario (SNES) ve Donkey Kong Jr. (SNES) tarafından özel olarak oynanacak bir Super Mario Kart Turu etkinliğine sahip olacak
- Bu yılın ilerleyen zamanlarında, tarihi Super Mario öğeleri ve 35. yıl dönümü temalı ürünler Nintendo Resmi İngiltere Mağazasından satın alınabilecek.
- 35. yıl dönümü temalı Ninji Speedrun parkuru Kasım ayında Super Mario Maker 2'ye geliyor.
- Kasım ve Aralık aylarında, Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario serisi dövüşçüleri, aşamaları ve eşyaları kullanan bir oyun içi çevrimiçi turnuvaya sahip olacak.
- Super Mario temalı bir Splatfest, Ocak 2021'de Splatoon 2'ye geliyor.
- Önümüzdeki yılın Mart ayında Super Mario temalı mobilyalar Animal Crossing: New Horizons'da satışa sunulacak.
 
Super Mario Ürünleri: Etkinliklere ek olarak, birçok farklı Super Mario temalı ürün de artık mevcut.

- Hasbro'dan Monopoly Super Mario Celebration artık dünya çapındaki perakendecilerde mevcut.
- Kinder Joy Super Mario ürünleri artık satışta.
- LEGO Nintendo Entertainment System seti artık yalnızca LEGO mağazalarında ve Nintendo Resmi İngiltere Mağazasında mevcut.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 26 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler