Super Mario Bros animasyon filmi 500 milyon dolarlık kazanç elde etti

16.04.2023 13:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda vizyona giren Super Mario Bros animasyon filmi 2023'ün en iyi çıkış yapan filmleri arasında yer alıyor. Illumination ve Nintendo iş birliği kapsamında hayranlara sunulan animasyon filmi gösterime girmesinden sadece dokuz gün sonra dünya çapında 500 milyon dolarlık bir hasılat elde etti.
 
Kendi türünde ilklere giren yapım olarak karşımıza çıkıyor
 
 
 
Super Mario Bros animasyon filmi kendi türünde en çok kazandıran yapımlar arasında yer alıyor. İlk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde vizyona giren film 260,3 milyon dolarlık hasılat elde etti. Dünya çapında ise bilet satışlarında 248,4 milyon dolarlık bir satış yakaladı. 
 
Super Mario Bros filmi 2023'ün en çok hasılat yapan filmi olmasının yanı sıra dünya çapında en iyi oyun uyarlaması başarısına da elde etti. Şimdiye kadar yüksek hasılat elde eden Pokémon Dedektif Pikachu (433 Milyon Dolar) ve Warcraft'ı (439 Milyon Dolar) uyarlamalarını da geride bıraktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Bros. Animasyonu Platformlar: PC Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Illumination Studios Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler