Super Mario Bros. animasyon filmi rekor üstüne rekor kırıyor!

08.05.2023 21:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Super Mario Bros. animasyon filmi yakın zamanda vizyona girdi ve bu hafta sonu sadece Kuzey Amerika'da 500 milyon dolarlık gişe bir rekoru kırdı. Daha önceki haftalarda farklı bölgelerde gişe rekorları kıran yapım hala çok izlenmeye ve kazanç sağlamaya devam ediyor.
 
Super Mario animasyon filmi çok tutuldu
 
 
 
Super Mario Bros. animasyon filmi Mart ayındaki ilk vizyona girişinden bu yana küresel çapta 1 milyar doları aşan bir kazanç sağladı. Bu yıl içerisinde çıkış yapan film birçok rekorla beraber listeleri alt üst etti. Bugüne kadar 1 milyar dolarlık dönüm noktasına ulaşan 10. animasyon filmi oldu.
 
Nintendo iş birliği tarafından uyarlanan animasyon filmini aynı kategorideki diğer filmlerle karşılaştıracak olursak: Spider-Man: No Way Home 814,1 milyon dolar, Top Gun: Maverick 718,7 milyon dolar ve Avatar: The Way of Water 683,9 milyon dolar kazanç sağladı.
 
Öte yandan Mario'nun yaratıcısı Shigeru Miyamoto, The Super Mario Bros. animasyon filminin kendi beklentilerini bile aştığını açıkladı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Bros. Animasyonu Platformlar: PC Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Illumination Studios Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler