Yeni Super Mario Bros. Filmi Resmi Onay Aldı: Ne Zaman Geliyor?

11.03.2024 13:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo ve Illumination resmi olarak yeni bir Super Mario Bros. filmini duyurdu. Nintendo tarafından yapılan açıklamaya göre yeni film, 3 Nisan 2026 tarihinde gösterime girecek ve yakın zamanda çalışmalara başlanacak.
 
İkinci bir Super Mario Bros. filmi geliyor
 
 
 
Filmin yapımcılığını önceki projede olduğu gibi Illumination'ın Kurucusu ve CEO'su Chris Meledandri ile Nintendo Üyesi Shigeru Miyamoto, yönetmenliğini ise Aaron Horvath ve Michael Jelenic üstlenecek. Filmin senaryosu da Matthew Fogel tarafından yazılacak.
 
Öte yandan film Universal Pictures ve Nintendo tarafından ortaklaşa finanse edilecek ve Universal Pictures tarafından dünya çapında sinemalara servis edilecek. Miyamoto, yeni bir videoyu 10 Mart Mario Günü'nü kutlamak ve ikinci filmi onaylamak amacıyla geçtiğimiz gün sosyal medyada yayınlandı.
 
Burada çeşitli açıklamalarda bulunan Miyamoto "Bu kez Mario'nun dünyasını daha da fazla genişletmek istiyoruz. Aklımızda parlak ve eğlenceli bir hikaye fikri var ve bu fikri sizlere sunmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.
 
Illumination'dan Chris Meledandri ise şu açıklamaları yaptı: "Animasyon filminin çalışmalarına yakında başlayacağız. Her bir ayrıntı üzerinde tek tek uğraşacak ve sizlere güzel bir proje sunacağız."
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Bros. Animasyonu Platformlar: PC Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Illumination Studios Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler