Tekken Wii U'dan Ayrıntılar Gelmeye Devam Ediyor

Tekken Wii U'nun 6. oyun temelli olması bazı oyuncuların hoşuna gitmeyebilir
14.06.2011 10:42 Alkan Adakaner


     Tekken serisi ilk defa Nintendo'nun ev konsollarından birisi için piyasaya çıkacak. Namco Bandai, Wii U için bir Tekken oyunu hazırlıyor.İşte bu oyun hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı.
 
     Serinin yaratıcısı olan Katsuhiro Harada'nın açıklamalarına göre Wii U'daki Tekken oyunu Tekken 6 temelli bir yapım. Diğer sürümlere göre çok sayıda yenilik içerecek olan oyunun Wii U sürümünde düşmanlarımızın veya kendi karakterimizin yüzünü boyama özelliği, dövüş arenalarını düzenleme (edit) ve yüklemenin (upload) yanı sıra çift ekran özelliği de kullanılacak.
 
    Yüz boyama özelliği aslında rakiplerinizle dalga geçmek için yapılmış. Örneğin düşmanınızı yendiğinizde size karşı galibiyet alamadığı sürece o boya onun yüzünde kalacak.
 
     Bu özelliklerden dövüş arenalarında düzenleme yapmak ise en ilgi çekici olanı. Yarattığınız mekanlar diğer oyuncular tarafından ne kadar çok indirilirse siz de o kadar oyun içinde kullanabileceğiniz paraya kavuşacaksınız.

     Bu arada Namco Bandai'nin 3DS için de bir Tekken oyunu duyurduğunu hatırlatalım. Nintendo, bu defa diğer firmalarla ilişkilerini oldukça sağlam tutuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler