Test Drive Unlimited Solar Crown Duyuruldu

07.07.2020 21:37 Gazali Çetinkaya

 
Test Drive Unlimited serisi yeni oyunu ile birlikte geri dönüyor.

Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini WRC, Isle of Man TT ve V-Rally 4'ün arkasındaki stüdyo KT Racing'in üstlendiği açık dünya yarış oyunu Test Drive Unlimited Solar Crown duyuruldu.

Şimdilik sadece PC platformu doğrulandı. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Test Drive Unlimited Solar Crown 1/1 ölçekli geniş bir açık dünya, oyunculara nasıl ilerleyecekleri konusunda bolca özgürlük, WRC serisi için oluşturulan motor sayesinde detaylı fizikler, karakterin görünümünden kıyafet ve aksesuarlarına kadar çok sayıda özelleştirme seçeneği sunacak.
 
Test Drive Unlimited 1 ve 2'de çalışmış olan Alain Jarniou projenin başında kreatif direktör olarak yer alıyor. 
 
Steam sayfası üzerinde belirtilene göre "Test Drive Unlimited Solar Crown açık dünya yarış ve yaşam stili deneyimi. Anahtarlarınızı kapın ve lüks bir hayat yaşamaya başlayın. Unutmayın, Test Drive Unlimited dünyasında sosyal statü her şey demektir."
  
Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited Solar Crown Platformlar: PC Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: Nacon Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 4 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler