The Boys'un Spin-off Dizisi X-Men'in Parodisi Tarzında Olacak

03.10.2020 15:26 Özgür Eroğlu

 
Şu sıralar ikinci sezonu ile Amazon'da yayınlanan son dönemlerin en başarılı dizilerinden birisi olan The Boys ile aynı evrende geçen bir dizi geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. 
 
Dizinin yaratıcılarından Eric Kripke, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir röportajda spin-off dizi ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı. Herkesin tahmin ettiği X-Men'in parodisi tarzında olacak. Söylenen göre dizi olarak The Boys ile aynı evrende geçen G-Men isimli çizgi roman ekibinden uyarlanacak. Bu ekip de genel olarak X-Men'in bir parodisi.
 
Diziye dair ilk açıklanan bilgileri de aşağıda bulabilirsiniz. 
 
The Boys'un spin-off dizisi de Variety'nin raporuna göre +18 yaş sınırına sahip bir dizi olacak. Dizi, Amerika'nın Vought International tarafından yönetilen tek süper kahraman üniversitesinde okuyan, en iyi kontratları alabilmek ve en iyi şehirlerde çalışabilmek için rekabet içerisinde olan süper kahramanları konu alacak.

Craig Rosenberg dizinin pilot bölümünün senaryosunu yazacak ve ayrıca dizinin baş yapımcılığını ve yaratıcılığını üstlenecek. Ayrıca The Boys'un yaratıcılarından Eric Kripke de bu dizinin yapımcılarından biri olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 19 Dk önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler