The Bridge Curse 2 Batıda PQube Tarafından Yayınlanacak

31.03.2024 21:10 Mehmet Tandoğan

 
 
PQube, Softstar Entertainment tarafından geliştirilen korku oyunu The Bridge Curse 2: The Extrication'ı batıda PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için yayınlayacağını duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülecek.
 
The Bridge Curse 2 Tayvan kültüründen ilham alıyor 
 
 
 
The Bridge Curse 2: The Extrication'ın PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri daha önce Japonya ve Asya yayıncısı Game Source Entertainment tarafından piyasaya sürüleceği duyurulmuş olsa da PQube tarafından yayınlanan basın açıklamasında bu detaylara yer verilmiyor.
 
Oyunun detaylarına bakacak olursak, Tayvan kültüründen esinlenilen korku unsurlarının bulunduğundan bahsedebilir ve birinci şahıs hayatta kalma korku deneyiminin bizlere sunulacağını aktarabiliriz.
 
Wen Hua Üniversitesi'nde geçen oyunda akıl almaz hayaletlerle yüzleşirken aynı zamanda dikkat çekici bulmacaları çözmeye başlayacak ve arka planda yer alan sırları açığa çıkarmak için elimizden geleni yapmaya koyulacağız.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 4 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 5 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 5 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler