The Division 2'deki Valhalla Posteri Tamamen Tesadüfmüş

03.05.2020 10:00 Gazali Çetinkaya

 
Geçtiğimiz yıl The Division 2'de Viking görünümlü bir adamın elinde Piece of Eden'a benzer bir cisim tuttuğu Valhalla başlıklı bir poster bulunmuştu ve bunun bir sonraki Assassin's Creed oyununa gönderme olduğu düşünülmüştü.
 
Aslında öyle de oldu. Yeni Assassin's Creed oyunu Assassin's Creed Valhalla duyuruldu ve Vikingler temalı olacağı doğrulandı fakat The Division 2'deki poster tamamen tesadüfen oraya koyulmuş ve yeni oyunun sinyali önceden verilmemiş. 
 
Ubisoft Montreal'de hikaye anlatımından sorumlu yönetmen Darby McDevitt, Stevivor ile gerçekleştirdiği röportajda durumu şöyle anlattı:

"O tamamen tesadüftü. The Division 2'yi yapan Massive Entertainment İsveçli bir stüdyo ve muhtemelen ekipten bir sanatçı oyuna İskandinav kültürünü yansıtan bir şey koymak istedi. Bizimle bir ilgisi yoktu. Oyunu oynadığınızda The Division 2'deki posterle alakası olmadığını anlayacaksınız."

Assassin's Creed Valhalla bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 28 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler