The Division'ın Herkese Açık Betasını Bugün İndirmeye Başlayabilirsiniz!

Uplay'leri ve konsolları açık bırakma vakti...
16.02.2016 17:59 Gökhan Yılmaz

  
      Artık herkesin The Division'ı deneme zamanı geldi. Kapalı betada kısıtlı miktarda oyuncunun deneme fırsatı bulduğu The Division'ın herkese açık betası çok kısa süre içerisinde başlıyor. Daha önce belirttiğimiz gibi 18 Şubat'ta Xbox One; 19 Şubat'ta PC ve PS4 için başlayacak betayı bugünden indirmeye başlayabilirsiniz.
 
    Eğer oyunun kapalı betasına katıldıysanız ve dosyalarınızı silmediyseniz şanslısınız zira sadece 1.6 GB boyutunda bir güncelleme yaparak oyunu açık beta sürümüne yükseltebiliyorsunuz. Diğer şanssız oyuncular için ise 27 GB boyutunda dosya indirilmeyi bekliyor.
 
     Kapalı betada oyuncuların deneme fırsatı bulduğu Dark Zone gibi bölgeler açık betada bazı değişikliklerle karşımıza çıkacak. İlk betadan ortaya çıkacak sonuça bakarsak oyunu daha dengeli bir hale sokmak için işe yaramış. Ayrıca deneyebileceğimiz yeni Tech görevleri bulunacak.
 
    Açık beta 21 Şubat tarihinde sonlanacak. Oyunu bugün ilerleyen saatlerde Uplay ve konsollarınızdan indirebileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler