The Hobbit'in İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

21.12.2011 11:37 Ersin Kılıç


     Aslında söze nasıl başlayacağımı tam olarak kestiremiyorum. Zira izlediğim videonun müziği hala kulaklarımda çınlıyor. J.R.R. Tolkien'in ölümsüz eseri Yüzüklerin Efendisi, Peter Jackson'ın ellerinde muhteşem bir seri ile karşımıza çıkmıştı. Her yıl aralık ayını beklememize sebep olan ve bittiğinde derin bir boşluğa düştüğümüz Orta Dünya havasını, serinin takipçilerinin çok iyi bildiği gibi yakında tekrar soluyabileceğiz.
 
     Yüzüklerin Efendisi'nden önce geçen, aynı isimli kitaptan uyarlanan ve Bilbo Baggins'in güç yüzüğünü bulma maceralarını anlatan The Hobbit'in beklenen ilk tanıtım videosu yayınlandı. Daha ilk sahnesinden bile serinin takipçilerini memnun edeceğini kanıtlayan video, gerek müzikleri gerekse de özlenen mekanları ile açıkçası beni fazlasıyla tatmin etti.
 
     Başta da bahsettiğim müzik ise videonun en etkileyici kısımlarını oluşturmuş. Misty Mountains adlı şiirin en güzel dizeleri müzikle birlikte muhteşem bir ikili oluşturmuş. 14 Aralık 2012'de vizyona girecek olan filmin bu ilk videosunu uzun bir dönem tekrar tekrar izleyeceğiz gibi gözüküyor. iki bölüm halinde yayınlanacak olan filmin bu ilk tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=3780]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of the Rings: War in the North Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Snowblind Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 20 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler