War in the North'un İlk İncelemelerine 7'şer Puan

Aksyion-RPG tarzı seriye epey yakışmış.
01.11.2011 16:45 Samet Konuksal


     Lord of the Rings serisinin en yeni oyunu War in the North'un çıkışına az bir süre kaldı. 4 Kasım'da Avrupa çıkışını yapmak için hazırlanan War in the North için ilk incelemeler de yayınlanmaya başladı.
 
     Yayınlanan ilk incelemelerde Lord of the Rings: War in the North'un hemen hemen aynı puanlar aldığını görüyoruz. Ortalama notlar alan War in the North, IGN'den 10 üzerinden 7, GameTrailers'dan ise 10 üzerinden 7.2 puan almış.
 
     IGN'in incelemesinde oyundaki karakterlerin yapılandırılmasında fazla detaya inemediğimiz ve düşmanlarımızın hep aynı tipte olduğundan dert yanılmış. Co-op modu ve grafikleri beğenilirken, sıkıcı dövüş sistemi ve hikayenin bayatlığı da eleştirilmiş.
 
     Yapılan incelemelerden IGN'in video incelemesine buradan, GameTrailers'in video incelemesine ise buradan ulaşabilirsiniz. Puanlar her ne kadar çok yüksek olmasa da, oyun oynamaya değer gözüküyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of the Rings: War in the North Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Snowblind Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler