The Hong Kong Massacre 26 Aralık'ta Switch'e Geliyor

14.12.2020 21:22 Gazali Çetinkaya

 
Üstten görünümlü yüksek tempolu shooter oyunu The Hong Kong Massacre PlayStation 4 ve PC'den sonra çok yakında Switch'e geliyor.

Yayıncı Untold Tales ve geliştirici Vreski, The Hong Kong Massacre Switch versiyonunun 26 Aralık'ta çıkış yapacağını duyurdu. Nintendo eShop'ta %20 indirimle $15.99 fiyattan ön siparişte.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Yüksek tempolu, üstten görünümlü shooter oyununda Hong Kong sokaklarında önünüze geleni yakıp yıkarak ilerleyin.

Klasik aksiyon filmlerinden esinlenmiş The Hong Kong Massacre oyunu, film tadında ölümcül çatışmalar ve yer altı dünyasının göz alıcı mekanlarıyla sizi nefes kesen bir intikam öyküsünün merkezine yerleştiriyor.

Ortağının öldürülmesi üzerine titizlikle hazırlanmış bir intikam planının peşine düşen eski bir dedektifin yerini alın ve suç çetesinin liderlerine ulaşmak için güçlü silahlar, ağır çekim ve dalma/kaçma işlevlerini kullanın.

Pencerelerden dalarak ilerleyin veya siperlerin arkasına gizlenin. Her darbe ölümcül olacağından etrafınızı dikkatle inceleyin ve çevrenizdekilerden yararlanmanın bir yolunu bulun.

İşler karıştığında süreyi yavaşlatabilir ve bir sonraki hareketinizi planlayabilirsiniz. Hayatta kalabilmek için düşmanları alt ederken kurşunlardan kaçmanız çok önemlidir. Unutmayın, ağır çekim yeteneğiniz sınırlı olduğundan planınızı hızlı yapın, sonraki adımları düşünün ve hiç yara almadan kötü adamları yok edin.

Her seviyedeki çeşitli zorluklar, ilerledikçe yeni silahlar açmanızı sağlayarak suça gömülmüş ruhsuz bir şehirde restoranlardan çatılara kadar her yeri kurşun yağmuruna tutmanıza olanak tanır.


Switch versiyonu fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 1 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler