The Inquisitor'ın Yayıncılığını Kalypso Media Üstlendi

28.09.2022 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici The Dust, hikaye odaklı karanlık temalı fantezi macera oyunu The Inquisitor'ın 2023'ün 4. çeyreğinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
The Inquisitor, aksiyon unsurları ve zor seçimler içeren, hikaye odaklı, karanlık bir fantezi macera rol yapma oyunu. Jacek Piekara'nın çok satan Inquisitor kitap serisine dayanan oyun, alternatif bir zaman çizgisinde geçiyor. İsa, bir kez çarmıha gerilip ölümün eşiğine geldiğinde, büyük bir öfkeye kapılır. Bu olay sonrası serbest kalır ve tüm inanmayanlardan intikam almaya başlar. Yüzyıllar geçer ve bir Engizisyoncu ordusu toparlanır. 
 
Sen Tanrı'nın hizmetinde olan Engizisyoncu Mordimer Madderdin'sin. Bir dizi gizem ve günahla boğuşan Königstein kasabasına gönderildin. Yaşayanların dünyasına girmeye çalışan ve başka bir alemden gelen karanlık bir kötülüğün gerçeğini ortaya çıkarmakla görevlendirildin. İnancını taze tut ve suçları ortadan kaldır.  
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1880470/The_Inquisitor/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Inquisitor Platformlar: PC Geliştirici: The Dust S.A. Dağıtıcısı: The Dust S.A. Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler