The Inquisitor için hikaye fragmanı yayınlandı

05.04.2023 13:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici The Dust, karanlık fantezi temalı aksiyon macera oyunu The Inquisitor için bir hikaye fragmanı yayınladı. Alternatif bir evrende geçen, MS 1500'lü yılları temel alan bu yapımda karanlık bir atmosfer bizleri bekliyor olacak.
 
Karanlık temalı aksiyon macera deneyimi bizlere sunulacak 
 
 
 
Din temasını temel alan bu yapım içerisinde inananlar ve inanmayanlar olarak iki grup yer alacak. Tüm inanmayanlardan şiddetli bir şekilde intikam alındığı bu dünya karanlık ve kana bulanmış bir halde. Birçok oyundan aşina olduğunuz Engizisyoncular bu yapım içerisinde bulunacak. Sözde Kutsal Kanunlarını uygulamaya çalışan bu grup yine büyük olayların kapısını aralayacak.
 
Oyun içerisinde biz de bir Engizisyoncu olarak yer alacak ve Mordimer Madderdin adlı karakterin rolünü üstleneceğiz. Oyunda karmaşık vakaları çözecek ve derin sırları açığa çıkaracağız. 
 
The Inquisitor, 2023'ün dördüncü çeyreğinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
The Inquisitor hikaye fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Inquisitor Platformlar: PC Geliştirici: The Dust S.A. Dağıtıcısı: The Dust S.A. Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler