The King of Fighters XV - Isla Fragmanı

30.09.2021 10:18 Mehmet Tandoğan

 
 
SNK, The King of Fighters XV için oynanabilir yeni karakter Isla'yı (Lynn tarafından seslendirildi) tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
The King of Fighters XV yaratıcı yönetmeni Eisuke Ogura, The King of Fighters XV Tokyo Game Show 2021 Etkinliği sırasında şunları söyledi: 'Son fragmanda gördüğünüz gizemli kız en yeni karakterimiz Isla'dır. Hikayedeki yeri açısından Shun'ei'ye rakip olacak. Shun'ei ile aynı hayalet ellere sahip olacak. Hikaye Isla ve Shun'ei etrafında dönecek. Bu yüzden ikisi de oyunda büyük bir rol oynayacak."
 
The King of Fighters XV, 17 Şubat 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapacak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1498570/THE_KING_OF_FIGHTERS_XV/ 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The King of Fighters XV Platformlar: PC Geliştirici: SNK CORPORATION Dağıtıcısı: SNK CORPORATION Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 9 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler