The Last of Us Part I'in Yeni Videosu 3D Ses ve DualSense Özelliklerini Sergiliyor

05.09.2022 21:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog tarafından oyunculara sunulan aksiyon macera oyunu The Last of Us Part I'in yeni nesil sürümü 2 Eylül'de PS5 konsolları için yayınlandı. Şimdi oyunun PC sürümünün geliştirildiği bildiriliyor. Oyunun bu süreçte ise yeni videoları yayınlanmaya devam ediyor. Yeni video oyunun 3D ses ve DualSense özelliklerini vurguluyor.
 
3D ses oyunculara sesleri doğru noktadan veriyor böylece düşmanların gizlice dolaştığını ve size yaklaştığını bu teknoloji sayesinde daha net ve doğru bir şekilde duyabiliyorsunuz. Her bir karakterin nerede olduğunu kavrayabiliyorsunuz.
 
Dokunsal geri bildirim özelliklerine bakacak olursak da bu teknoloji yağmurda yürürken yağmur damlalarının patırtısını hissetmenizi sağlıyor diyebiliriz. Kontrolcü aracılığıyla gök gürültüsü ve kar da hissedilebiliyor.
 
The Last of Us Part I, 2 Eylül'de PlayStation 5 için yayınlandı. PC için daha sonraki bir tarihte çıkış yapacak. 
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Remake Platformlar: Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Dk önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler