The Last of Us'ın Filmi İçin Game of Thrones'un Arya Stark'ı İle Görüşülüyor

26.07.2014 01:12 Talha Aynacı

     Televizyon tarihinin en çarpıcı dizilerinden birisi olarak şimdiden adını hafızalara kazıtan Game of Thrones'un sevilen oyuncularından Maisie Williams (17), Arya Stark rolünün ardından bu kez de The Last of Us'ın Ellie'si olarak karşımıza çıkabilir.
 
İnternetin önemli haber blog sitelerinden Buzzfeed'in film yorumcusu Adam B. Vary, San Diego'da gerçekleşen Comic-Con etkinliğinden gönderdiği bir Twitter mesajında The Last of Us film ekibinin Maisie Williams ile Ellie karakteri için bir buluşma gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Ancak bu buluşmadan net bir karar çıkmış değil.
 
Vary ayrıca The Last of Us oyun yönetmeni Neil Druckmann'in daha önce yapmış olduğu bir yorumda filmde oynayacak oyuncularla ilgili olarak son sözü Naughty Dog'un söyleyeceğini belirtmiş olduğunu hatırlattı.
 
Arya Stark rolüyle büyük beğeni kazanan İngiliz oyuncu Ellie rolünde nasıl görünür dersiniz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler