The Last of Us'ın Klonu The Last Hope Ortaya Çıktı: Tıpatıp Aynısı

06.07.2023 22:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Naughty Dog tarafından oyunculara sunulan hikaye odaklı aksiyon macera oyunu The Last of Us'ın yeni bir klonu ortaya çıktı. The Last Hope adlı oyun geçtiğimiz günlerde Nintendo Switch konsollarında yer buldu ve sadece Birleşik Krallık'ta yayınlandı. 
 
The Last Hope oyunculara neler sunuyor?
 
 
 
The Last Hope'ta oyuncular kıyamet sonrası zombi dünyasına atılıyor ve burada hayatta kalmaya çalışıyor. Oyun içerisinde The Last of Us'ta yer alan Ellie adlı karaktere tıpatıp benzer genç bir kız olan Eve yer alıyor. Kız karakterin yanında ise Brian Lee adlı erkek bir karakter bulunuyor. Amacımız ise genç kızı korumak.
 
Oyunda karşımıza sürekli olarak zombi sürüleri çıkıyor ve elimizde bulunan farklı tip silahlarla beraber bu sürüleri ortadan kaldırabiliyoruz. Oyunun fragmanında "geleceğin, en karanlık kabustan daha karanlık olduğu" cümleleri karşımıza çıkıyor ve kabus dolu bir dünyaya bu oyunda atılıyoruz.
 
Öte yandan oyunun açıklamasında "çekici oyun mekaniğinin", "anlamlı seçimlerin", "büyüleyici bir olay örgüsünün" ve "zorlu görevlerin" yer aldığı yazıyor.
 
The Last Hope fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler