The Last of Us'ın Klonu The Last Hope Switch Mağazasından Kaldırıldı

03.08.2023 18:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz süreçte Naughty Dog tarafından oyunculara sunulan hikaye odaklı aksiyon macera oyunu The Last of Us'ın yeni bir klonunun ortaya çıktığı bir haberi sizlere sunmuştuk. O günden bu yana birçok yere konu olan yapım şu anda Switch mağazasından kaldırılmış durumda. The Last Hope: Dead Zone Survival adlı yapım tıpatıp TLOU oyunuyla benzerlik gösteriyor.
 
Oyun büyük oranda eleştirildi
 
 
 
Bu yapımın ortaya çıkışıyla ve Switch mağazasında listelenmesiyle beraber birçok oyuncu belirli oranda tepki gösterdi ve bu tarz oyunların mağazalarda yer almaması gerektiğini belirtti. Bu tarz oyunlarla beraber mağazaların gereksiz dolduğunu söyleyen oyuncuların bu isteği şu anda bir nebze olsun yerine getirilmiş oluyor. Bu kapsamda The Last Hope'un kendisi hem e-Shop'tan hem de yayınlanan fragmanları Sony tarafından YouTube'dan kaldırıldı.
 
Digital Foundry içerisinde yer alan analistler oyunun grafiklerini gösteren bir video yayınladı. Bu video içerisinde The Last Hope "şimdiye kadar test edilen en kötü oyun" olarak nitelendirildi. Digital Foundry ekibinden John Linneman: "Bu tarz oyunları çeşitli mağazalarda gördüm ve birçoğunu görmezden gelmeyi başardım. Ancak bunu suistimal eden ve klon içerikli oyunlar, oyunculuk için kötü bir deneyimin kapısını aralıyor. Dolayısıyla bunlara izin verilmemesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.
 
The Last Hope: Dead Zone Survival, West Connection Limited tarafından geliştirildi ve bariz bir klon içerik olarak karşımıza çıkıyor. Geliştirici ekibin ayrıca mağaza üzerinde birkaç oyunu daha bulunuyor.
 
Digital Foundry tarafından yayınlanan video 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler