The Matrix 4 ve Tenet Ertelendi

13.06.2020 10:36 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs sebebiyle iki film daha ertelendi.
 
Bunlardan ilki, uzun zamandır ertelenmekte direnen Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet. Ancak yine de filmin çok fazla ertelenmediğini söyleyebiliriz. 17 Temmuz 2020 olan vizyon tarihi, 31 Temmuz 2020'ye çekildi.
 
Bu kadar kısa bir ertelenme olduğu için filmin hala bir kez daha ertelenme ihtimali olduğunu da hatırlatalım. 
 
 
Ertelenen bir diğer film ise The Matrix serisinin yeni filmi The Matrix 4. 21 Mayıs 2021 olan vizyon tarihi neredeyse 1 yıl ertelendi ve filmin yeni vizyon tarihi 1 Nisan 2022 oldu. 
 
Aynı başrolü paylaşan John Wick 4 ile The Matrix 4'ün vizyon tarihi önceden aynıydı. Ancak John Wick 4, 27 Mayıs 2022'ye ertelenmişti. The Matrix 4'ün ertelenmesi ile en azından iki filmin vizyon tarihi tekrar birbirine yaklaştı diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler