The Pokemon Company'nin Bir Sonraki Büyük Projesi 24 Haziran'da Duyurulacak

17.06.2020 18:10 Gazali Çetinkaya

 
Bugün düzenlenen Pokemon sunumundan sonra önümüzdeki hafta bizleri bir sunum daha bekliyor.

The Pokemon Company, Pokemon Presents canlı yayınının 24 Haziran'da düzenleneceğini ve şirketin bir sonraki büyük projesinin burada tanıtılacağını duyurdu.

The Pokemon Company başkanı ve CEO'su Tsunekazu Ishihara tarafından belirtilene göre "Bugün için duyuruların hepsi bu kadardı. Fakat üzerinde çalıştığımız ve sizlerle paylaşmak için sabırsızlandığımız büyük bir proje daha var. Bunu öğrenmek için çok uzun bir süre beklemek zorunda kalmayacaksınız. 24 Haziran'da tanıtılacak."
 
Bugünün duyurularına kısaca bakacak olursak 1999'da Nintendo 64 için Pokemon Snap'in devam oyunu New Pokemon Snap, oynaması ücretsiz bulmaca oyunu Pokemon Cafe Mix ve çocukları diş fırçalamaya teşvik edecek mobil uygulama Pokemon Smile duyuruldu. Ayrıca Pokemon Go'ya Mega Evolution ve Victini geleceği açıklandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 3 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler