The Walking Dead'in 3. Sezonundan Kısa Bir Video Paylaşıldı

13.06.2016 02:17 Gazali Çetinkaya

 
   Özellikle The Walking Dead'in ilk sezonuyla oyunculara harika bir deneyim yaşatan Telltale Games'in yeni sezonundan E3 öncesi kısa bir teaser yayınlandı. Yayınlanan bu videoda karakterimiz Clementine'ı biraz daha büyümüş olarak ve bir adamla seyahat ederken görüyoruz. 
 
   IGN'e konuşan Telltale, 3.sezonun ilk sezonlara göre çizgi roman ve tv dizisine daha yakın olacağını ayrıca 2.sezonda ve özellikle oyunun sonunda verdiğimiz kararların 3.sezonda  Clementine'nın karakterine yansıyacağını açıkladılar.
 
   Bu sonbaharda konsollar ve PC için çıkış yapacak The Walking Dead'in 3. Sezon videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 2 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 3 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 7 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler