The Witcher 3'ün GOTY Sürümünden Türkçe Altyazılı Video Geldi

25.08.2016 16:15 Gazali Çetinkaya

   Bugün 23 Studios tarafından gelen duyuru ile birlikte The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year (Yılın Oyunu) Sürümünde Türkçe menü ve altyazı desteği bulunacağını öğrenmiştik. 
 
 
 
   Şimdi ise altyazıyı hazırlayan ekip 23 Studios bir de Türkçe olarak video paylaştı. Blood and Wine genişlemesinden alınan bu videoya hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year (Yılın Oyunu) Sürümü tüm genişleme paketi ve DLC'ler ile birlikte 30 Ağustos tarihinde çıkış yapacak. Ayrıca Türkçe altyazı geleceğiyle ilgili açıklamanın bulunduğu haberimize de buradan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 129 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler