The Witcher 3'ün Yeni Nesil Konsol Sürümünün Yakında Geleceği Belirtildi

08.09.2022 19:00 Mehmet Tandoğan

 
 
The Witcher serisiyle ve Cyberpunk 2077 oyunuyla ön plana çıkan CD Projekt RED'in başkanı ve CEO'su Adam Kicinski çeşitli açıklamalarda bulundu. Bir basın açıklamasında, The Witcher 3: Wild Hunt'ın PlayStation 5 ve Xbox Series X|S sürümlerinin 2022'nin dördüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceğini belirtti.
 
CD Projekt RED'den gelen bir raporda ayrıca şu cümleler yer alıyor: "The Witcher 3'ün güncellenmiş bir sürümünün (yeni nesil sürümünün) 2022'nin dördüncü çeyreğinde yayınlanması planlanıyor."
 
The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil sürümünün başlangıçta 2021'de çıkması planlanıyordu ancak geçtiğimiz süreçte 2022'nin 2. çeyreğine ve şimdi de 2022'nin 4. çeyreğine ertelendi. Yeni nesil sürüm ek olarak popüler Netflix serisine dayanan yeni bir DLC'yi de içerecek. 
 
Öte yandan yeni nesil sürüm daha önce duyurulduğu gibi ışın izleme ve daha hızlı yükleme süreleri dahil olmak üzere bir dizi görsel ve teknik iyileştirme içerecek. Temel oyunun haricinde tüm genişletmeleri ve ekstra içerikleri bünyesinde barındıracak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler