Theatrhythm: FF'den İlk Bilgi ve Görüntüler

Oyunda serisin ünlü karakterleri Chibi versiyonları ile yer alıyor.
11.07.2011 11:44 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberimizde Square Enix'in Nintendo 3DS'in duyurusu ile birlikte açıkladığı Final Fantasy oyununun ne olduğunun ortaya çıktığını ve bu oyunda dahi Final Fantasy adının kullanılmasının serinin hayranlarını üzebileceğini belirtmiştik. İlk olarak Famitsu dergisinde ortaya çıkan Theatrhythm: Final Fantasy için ilk bilgi ve görseller ise bugün yayınlandı.
 
      Oyunun hikayesi her zaman olduğu gibi kristaller üzerine yoğunlaşmış. Oyunda daha önce de sık sık karşı karşıya gelen Chaos ve Cosmos arasındaki mücadeleye tanık olacağız. Ritimlerin kristalleri oluşturduğu oyunda, kristaller ise müzikleri kontrol edip, dünyayı ses ile sarabilecek. (!)
 
     Oyunun ekran görüntülerinde ise oynanışın gene savaş sistemi şeklinde olduğunu fakat bu savaşları ritim oyunu şeklinde ilerleteceğimizi görüyoruz. Ayrıca oyunun açılan Japonya resmi sitesinde ilk müzikte yayınlanmış. Final Fantasy serisinin ana tema müziklerinden biri olan bu müziğin biraz daha tekno versiyonunu dinliyoruz. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Theatrhythm: Final Fantasy Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler