Timothée Chalamet, Dune Filminde Sadece 2 Kez Yeşil Ekranın Önünde Çekim Yapıldığını Açıkladı

10.09.2020 16:17 Özgür Eroğlu

 
İlk kitabı 1965 yılında yayınlanan, Frank Herbert’ın Dune serisinin film uyarlamasından ilk fragmanı dün paylaşıldı ve genel olarak internet ortamından gayet olumlu tepkiler aldı. 
 
Fragmandan önce filmin oyuncuları ile kısa bir röportaj yapıldı ve bu kısımda filmin başrolü Timothée Chalamet, enteresan bir açıklamada bulundu. Filmde Paul Atreides karakterini canlandıran Timothée Chalamet'in söylediğine göre filmde sadece iki kere yeşil ekran önünde çekim yapmış. Timothée Chalamet'in geriye kalan tüm çekimleri pratik efekt ile yapılmış.
 
Denis Villeneuve'ün ne kadar başarılı bir yönetmen olduğunu zaten biliyoruz, ancak bu filmde ekstra bir güzel olacak gibi duruyor.
 
Filmin 18 Aralık 2020'de vizyona girmesi bekleniyor. Dune’un yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dune'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Herbert Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler