Tiny Tina's Wonderlands'in Yeni DLC'si Coiled Captors 21 Nisan'da Çıkıyor

20.04.2022 11:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Gearbox Software, Tiny Tina's Wonderlands'in yeni ek paketi Coiled Captors'ı 21 Nisan'da yayınlayacağını duyurdu. Yeni DLC, Tiny Tina's Wonderlands Season Pass'in bir parçası olacak. Bu ek paketten sonra üç yeni içerik daha yayınlanacak.
 
Coiled Captors genişletmesi, esrarengiz falcı Vesper'ı konu alıyor. Çok uzun zaman önce, büyük bir av yakalandı. Bu yakalanan av eski bir tanrıydı. Varlığı, güçlü bir deniz yaratığı içerisine hapsedildi ve buzlu bir dağın derinliklerine gönderildi. Onu bu tutsaklıktan kurtarma gücüne yalnızca sen sahipsin. Fakat bunu yapmak, kışı andıran çorak topraklarda, kurak harabelerde ve düşmanlarla dolu mağaralarda maceraya atılmak demek. 
 
Tiny Tina's Wonderlands şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1286680/Tiny_Tinas_Wonderlands/
 
Epic Games sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/p/tiny-tinas-wonderlands
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tiny Tina’s Wonderlands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 25 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler