Tiny Tina’s Wonderlands ve Star Ocean: The Divine Force oyunlarından Denuvo kaldırıldı

24.04.2023 19:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix ve 2K Games, Tiny Tina's Wonderlands ve Star Ocean: The Divine Force oyunlarından Denuvo koruma teknolojisini kaldırdı. Bu hamleyle beraber aynı hafta içinde 2K Games toplamda iki oyundan bu korumayı kaldırdığını açıkladı. 2K birkaç gün önce Denuvo'yu New Tales from the Borderlands'ten kaldırmıştı.
 
Denuvo oyunlardan kaldırılmaya devam ediyor
 
 
 
Tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo oyun ve oyunlardan kaldırılmaya devam ediyor. Bu korumayla beraber çıkış yapan oyunlar kısa süre sonra bu koruma teknolojisine veda ediyor. Yakın zamanda bu teknolojiyi kaldıran iki oyun da Tiny Tina’s Wonderlands ve Star Ocean: The Divine Force oldu.
 
Tiny Tina's Wonderlands Haziran 2022'de, Star Ocean: The Divine Force ise Ekim 2022'de piyasaya sürüldü. Bu çıkış tarihlerine bakarak Denuvo koruması Tiny Tina's Wonderlands'in çıkışından on ay sonra Star Ocean: The Divine Force'un çıkışından ise altı ay sonra kaldırıldı diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tiny Tina’s Wonderlands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 25 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler