Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Switch'e Gelebilir

21.08.2020 16:43 Gazali Çetinkaya

 
Tony Hawk's Pro Skater ve Tony Hawk's Pro Skater 2'nin remaster versiyonlarını içerecek Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Switch'e de gelebilir.

Oyunu ön sipariş veren kullanıcılara özel yayınlanan Warehouse demosunun dosyalarında Switch konsolunun, Joy-Con kontrolcüsünün ve Pro kontrolcünün kontrol şemaları bulundu.

Pro kontrolcüsü PC'de desteklendiği için onun kontrol şemasının bulunması son derece normal fakat Switch konsolunun ve Joy-Con kontrolcünün de bulunması oyunun Switch'e geleceğini işaret ediyor olabilir.
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Vicarious Visions tarafından konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Eğer Switch'e gelecekse de çok büyük ihtimalle diğer versiyonlardan sonra gelecektir zira çıkışına az bir süre kaldı.
 
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store) için 4 Eylül'de çıkacak.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler