Ubisoft, Skull & Bones'un Sanatsal Yönünden ve ilerlemesinden Memnun

19.02.2022 11:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft, en son yayınladığı kazanç raporunda Mart 2023'e kadar Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Skull & Bones ve daha fazlasını oyunculara sunmayı planladığını açıkladı. Ubisoft CFO'su Frédérick Duguet, son kazanç çağrısı sırasında şirketin sanatsal yönden ve kaydedilen ilerlemeden memnun olduğunu belirtti.
 
Duguet, VideoGamesChronicle aracılığıyla şunları söyledi: "Skull & Bones, çok oyunculuya odaklanan umut verici yeni bir IP. Çok oyunculu rekabete ve iş birliğine dayanan bu oyun, büyük bir açık dünyada geçecek.
 
Tabii ki oyun için geliştirilecek daha çok şeyimiz var. Ancak Skull & Bones'un sanatsal yönünden ve şimdiye kadarki ilerlemesinden memnunuz."
 
Skull & Bones ilk olarak E3 2017'de duyuruldu ve yaklaşık 5 yıl kadar oyun hakkında pek bir detay yayınlanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler