Ubisoft, Skull and Bones'un Resmi Çıkış Tarihini Açıkladı

08.07.2022 16:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Singapore, Skull and Bones'un 8 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden, PC (Stadia ve Luna'da dahil) için çıkış yapacağını duyurdu. Skull and Bones ilk olarak E3 2017'de tanıtılmıştı.
 
Oyunun standart PC sürümü şu anda 399 TL'den Epic Games Store üzerinden satılıyor. Premium sürümü ise 599 TL'den satışta. Premium Sürüm, Kanlı Kemiklerin Şiiri Koleksiyonu, iki görev, dijital oyun müziği ve daha fazlasını içeriyor.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
Korsanlığın Altın Çağındayız. Bu çağın en güçlü silahları haydut kaptanların elinde: Savaş gemileri. Skull & Bones'ta sonradan görme, aç gözlü bir kaptan olarak kralın hizmetine girmeyi reddetmişsin. Kaybedecek hiçbir şeyin yok. Karayiplerden, müthiş zenginliklerle dolu egzotik ve el değmemiş sulara, Hint Okyanusuna gelmişsin. 
 
Fakat bu sakin ve zengin sular aynı zamanda bu zenginlikten pay almak isteyen sömürge imparatorluklarının, güçlü ticaret gruplarının ve acımasız korsanların birbirleriyle amansız bir mücadeleye giriştikleri sular. 
 
Bu suların hakimi olmak için girişeceğin mücadelede, çeşitli gemiler edinip kişiselleştirerek bir filo oluşturacaksın, zengin ticaret gemilerine saldıracaksın, rakip korsanlalara, unutulmaz karakterlere veya diğer oyunculara saldırıp onları alt edeceksin.
 
Epic Games sayfası
 
https://store.epicgames.com/tr/p/skull-and-bones
 
Sinematik fragman
 
 
 
Oynanışa genel bakış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler