Usagi Yojimbo Çizgi Roman Serisi "Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles" İsmi ile Dizi Oluyor

18.07.2020 11:21 Özgür Eroğlu

 
Stan Sakai tarafından yaratılan çizgi roman serisi Usagi Yojimbo, Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles ismi ile dizi oluyor. 
 
İlk kez 1987'de başlayan çizgi roman serisi Netflix ve Gaumont ortaklığı ile birlikte dizi olacak. Normalde çizgi roman serisi, Japon tarihinin Edo döneminde geçiyor ve ana karakter  Miyamoto Usagi'ye odaklanan bir hikayeye sahip. Ancak Variety'nin raporuna göre Miyamoto Usagi bu dizide yer almayacak.
 
Bunun yerine bu dizi, samuray olmaya çalışan genç tavşan Samurai Yuichi'ye odaklanacak. Yuichi bu macerasında bir ödül avcısı, bir hırsız, bir ninja ve evcil bir kertenkelenin olduğu bir ekibe katılacak. 
 
Çizgi romanın yaratıcısı Stan Sakai, bu dizinin baş yapımcısı olacak. Bunun dışında dizinin sanat yönetmenliğini ise Khang Le üstlenecek. Dizinin yayın tarihi veya seslendirmen kadrosu belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler