Valve Facebook Oyunu Yapabilir

Valve'den bir görüntü
18.05.2011 12:55 Gökhan Yılmaz

 
     Valve'in başkanı ve kurucu ortaklarından biri olan Gabe Newell, ileriki günlerde mobil ve sosyal oyun pazarlarına girebileceklerini söyledi. Ünlü yapımcı, bu alanlarda yapılacak çok şey olduğunu belirtti.
 
     Newell, eğer Team Fortress 2 veya Portal 2 oyuncu kitlelerinin çoğunun Facebook hesabı ya da iPhone/Android telefonları varsa, bu platformları görmezden gelemeyeceklerini ve bu oyunların deneyimini arttırabilmek için bu platformları kullanabileceklerini söylüyor. Bu yolda ise Zynga gibi büyük kitlelere hitap eden firmalardan öğrenecekleri çok şey olduğunu belirtiyor.
 
     "Zynga'daki adamların yaptıkları gerçekten inanılmaz. Sadece bir ayda 84 milyon oyuncuya erişmek? Bu sayıyı konsol platformunun yıllardır üzerine ekleyerek ulaştığı oyuncu sayısına bir oranlayın. Açıkça görülüyor ki burada değerli bir şeyler var, öğrenecek bir şeyler."
 
     Newell aynı zamanda Steam ile kullanıcıların ihtiyaçlarını gidermek için geç kaldıklarını ve aynı durumu mobil ve sosyal platformlarda da yaşadıklarını söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler