Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı!

03.09.2023 11:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Paradox Interactive, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin şu anda The Chinese Room ekibi tarafından geliştirilme aşamasında olduğunu ve 2024 sonbaharında çıkış yapacağını açıkladı. Oyun belirtilen yıl ve mevsim içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Diğer taraftan oyunun daha önce duyurulan PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri iptal edildi.
 
Ocak'ta oynanış videosu geliyor
 
 
 
Oyuncular ve hayranlar tarafından beklenen oyunlar arasında yer alan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 için yeni açıklamalar yapıldı. Bu kapsamda Ocak 2024 tarihinde oyunun tam bir oynanış videosunun yayınlanacağı belirtildi. Bu tarih itibarıyla yeni oyun içi görüntüler karşımıza çıkmayı planlıyor.
 
Bir Sumo Digital stüdyosu olan The Chinese Room, merakla beklenen Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'yi şu anda geliştiren ekip olarak karşımıza çıkıyor. The Chinese Room, ödüllü hikaye anlatımını yeni oyuna taşımaya hazırlanıyor ve büyük çaplı bir oyunun bizlere sunulmasını sağlıyor. Yetenekli geliştiricilerden oluşan ekip aksiyon rol yapma deneyimini Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 ile beraber tekrardan hayranlara aktarmak istiyor. 
 
The Chinese Room ekibi, duygusal açıdan zengin hikaye anlatımlarıyla BAFTA, TIGA ve daha birçok ödül kazanan birinci şahıs oyunlar geliştirmesiyle ön plana çıkıyor ve tanınıyor. 
 
Duyuru fragmanı
 
 
 
Ekip fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hardsuit Labs Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler