Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi

31.01.2024 22:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Paradox Interactive ve geliştiriciliğini The Chinese Room ekibinin üstlendiği Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 için iki farklı oynanış videosu yayınlandı. İkinci video, oyunun genişletilmiş bir oynanış tanıtım içeriğini bünyesinde barındırıyor ve bizlere oyun hakkında geniş detayları aktarıyor.
 
Oynanış videosu tüm ayrıntıları açığa çıkarıyor 
 
 
 
Genişletilmiş oynanış videosunda The Chinese Room yaratıcı yönetmeni Alex Skidmore ve topluluk yöneticisi Joshua Matthews'ın yorumları eşliğinde oyunun detaylarına bir bakış atılıyor ve hem mekaniklerine hem de ortamlarına derinlemesine bir göz gezdiriliyor.
 
İkili, oyunun başlarındaki bir görevin içerisine dalıyor ve burada görevle ilgili ipuçları ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Bu esnada terk edilmiş bir depoya geçiş yapıldığını da görebiliyoruz.
 
Dikkat çekici unsurlar ile beraber Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, bu sonbaharda PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Kısa oynanış
 
 
 
Genişletilmiş oynanış
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hardsuit Labs Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler