Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 için Yeni Fragman Yayınlandı

01.12.2023 20:47 Mehmet Tandoğan

 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici The Chinese Room, Banu Haqim'in Vampire The Masquerade - Bloodlines 2'de oynanabilir klan olduğunu açıkladı. Bu klan tanıtımı için yeni bir fragman da yayınlandı.
 
Oyun için yeni klan eklenerek seçenekler genişletiliyor 
 
 
 
Vampire The Masquerade - Bloodlines 2'de oyuncular 17. yüzyılın başlarında ana karakter Phyre rolünü üstleniyor ve dört oynanabilir klandan birini seçebiliyor. Bu klanlar arasında Banu Haqium, Brujah, Tremere ve Aralık ayında duyurulacak dördüncü bir klan yer alıyor.
 
Banu Haqim, görünmeyen manevralar ve sessiz suikast girişimleriyle düşmanları gölgelerden takip edebiliyor, suikast düzenlemeye ve üstünlük sağlamaya odaklanan bir klan olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda gizlilik ustası olmak için bu klan ile ilerleyebiliyorsunuz. 
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Vampire The Masquerade - Bloodlines 2, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için 2024 sonbaharında çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hardsuit Labs Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler