Vampire: The Masquerade - Swansong Steam'e Geldi: Yüzde 40 indirimde!

30.05.2023 20:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Big Bad Wolf tarafından geliştirilen ve bugün Nacon tarafından Steam üzerinden PC için yayınlanan tek oyunculu aksiyon macera rol yapma oyunu Vampire: The Masquerade - Swansong şu anda yüzde 40 indirimli fiyatla sunuluyor. Daha önce PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapan oyuna şu anda Steam üzerinden de erişilebiliyor.
 
Swansong artık Steam platformunda mevcut
 
 
 
3 vampir olarak oynadığınız ve güçlerinizi akıllıca kullanmanız gereken Vampire: The Masquerade - Swansong geçtiğimiz sene piyasaya sürüldü. Oyunda oyuncular çeşitli seçimler yapabiliyor ve seçimler Boston'ın kaderini belirliyor. İnsan ve yaratıkların arasındaki dengeyi kurmamız gereken oyun şu anda Steam'de yüzde 40 indirime sahip durumda. 255,00 TL'den Steam üzerinden satışta olan oyun Epic Games'te 107,40 TL'den indirimli bir şekilde sunuluyor.
 
Sevilen rol yapma oyunu baz alınarak bu alanda uzman kişilerce geliştirilen Vampire: The Masquerade - Swansong, her seçim üç ana karakterin ve Boston Kamarası'nın kaderini belirliyor. Tek oyunculu hikaye odaklı bir rol yapma oyunu olan yapımda çeşitli soruşturmalar yapabiliyor ve birçok karakterle etkileşime geçebiliyoruz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Swansong Platformlar: PC Geliştirici: Big Bad Wolf Studios Dağıtıcısı: White Wolf Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler