Vampire: The Masquerade - Swansong için Yeni Fragman Yayınlandı

07.04.2022 19:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Big Bad Wolf Studio, hikaye odaklı RPG oyunu Vampire: The Masquerade – Swansong için "The Night Has Come" adlı resmi ön sipariş fragmanını yayınladı. Dijital ön siparişler, tüm platformlarda ek kıyafet paketini, Konsollarda ise Vampire: The Masquerade – Coteries of New York'a anında erişimi içeriyor.
 
Vampirler gerçek olsaydı ne olurdu? Ya bu kana susamış avcılar birbirine karışmış topluluklar içinde gizlice yaşıyor ve binlerce yıldır bir komplo planlıyor olsalardı? Peki ya sen de onlardan biri olsaydın?

Vampire: The Masquerade'de, gerçek ve olağanüstü arasındaki çizginin sürekli bulanık kaldığı bu karmaşık dünyadaki cazibeli yaratıklar olarak oynayacaksın. 
 
Vampire: The Masquerade - Swansong, 19 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Daha sonraki bir tarihte ise Switch konsollarına gelecek.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Swansong Platformlar: PC Geliştirici: Big Bad Wolf Studios Dağıtıcısı: White Wolf Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler