Vampire: The Masquerade - Swansong için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

18.03.2022 17:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Big Bad Wolf Studio, hikaye odaklı RPG oyunu Vampire: The Masquerade - Swansong için oynanış fragmanı yayınladı.
 
Her biri 100 yaşından büyük 3 vampir olarak oyna. Birbirine dolanan kaderleriyle oyunda ilerle, farklı bakış açılarından bak ve karakter sayfalarını kullanıp yalanlarla doğruları birbirinden ayır. Her karakterin kendi yaklaşımına göre ayrı ayrı geliştirebileceğin kendilerine has vampir becerileri ve disiplinleri bulunuyor.

Korkutmayı mı, baştan çıkarmayı mı, yoksa gizliliği mi seçeceksin? Kana susamışlığını giderebildiğin sürece bu karar senin. 
 
Vampire: The Masquerade – Swansong, 19 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Swansong Platformlar: PC Geliştirici: Big Bad Wolf Studios Dağıtıcısı: White Wolf Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 16 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler