Vampyr Ertelendi

20.09.2017 21:32 Gazali Çetinkaya

 
   Dontnod Entertainment'ın aksiyon rol yapma oyunu Vampyr ertelendi.
 
   Daha öncesinde Kasım 2017'de oyunculara sunulacağı duyurulan Vampyr aldığı bu erteleme ile birlikte 2018 ilkbahar döneminde çıkışını gerçekleştirecek.
 
   Dontnod Entertainment, 
 
"Gönül verdiğiniz bir projenin çıkış tarihini ertelemek daima zor bir karardır. Ancak, son çıkış tarihinin asla kaliteden ödün vermemesi gerektiğini düşünüyoruz. Birkaç hafta önce halen oyunu bu yıl çıkaracağımıza inanıyorduk. Ne yazık ki, teknik bir sorun – şimdi çözüldü – ekibimizin geliştirme süreci programını geriye itti.
 
Bu gecikme Vampyr için ihtiyaç duyulan iyileştirme ve dengeleme aşamaları için yeterli zamanı verecek. Oyunculara unutulmaz bir deneyim sunmak için bize gerekli olan kaynağı ve zamanı verdiği için, yayıncımız Focus Home Interactive'e teşekkür etmek istiyoruz... özellikle de çoğunuz oyunu hevesle beklerken."
 
   Vampyr PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampyr Platformlar: PC Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 2 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler