Epic Games'in Bugünkü Ücretsiz Oyunu Açıklandı: Vampyr

23.12.2021 19:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Yıl sonuna kadar her gün bir oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunan Epic Games'in bugünkü hediyesi Vampyr oldu. Oyunu yarın saat 19:00'a kadar ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyun şu anda Steam'de 47.50 TL'den satışta (Kış indiriminden sonra 190 TL olacak). Epic'te de ücretsiz sunumdan sonra 190 TL'den satışta olacak.
 
1918 Londra. Vampir'e dönen Dr. Jonathan Reid'sin. Doktor olarak şehrinin gribe yakalanan vatandaşlarını kurtarmak için tedavi bulmalısın. Vampir olarak iyileştirme yemini ettiklerinle beslenmekle lanetlendin.
 
İçindeki canavara yenilecek misin? Vampir avcılarına, Zombi Skallara ve diğer doğaüstü yaratıklara karşı savaş ve hayatta kal. Etrafındakileri manipüle etmek, hayatlarını didiklemek ve sonraki kurbanının kim olacağına karar vermek için kötücül güçlerini kullan. Kararlarınla yaşamak için çabala... Londra'yı ya batıracak ya çıkaracaksın.
 
Epic Games sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/tr/p/vampyr

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampyr Platformlar: PC Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler